Stemme

Sådan bruges Voice Dictation Tool i Windows 10

Sådan bruges Voice Dictation Tool i Windows 10

For at bruge Windows 10-talegenkendelse skal du åbne et dokument, e-mail eller anden fil, som du vil diktere. Hold Windows-tasten nede, og tryk på H for at udløse dikteringsværktøjslinjen. Du kan nu diktere din tekst. Når du er færdig, skal du trykke på Win-tasten + H for at deaktivere dikteringsværktøjslinjen (figur G).

  1. Hvordan bruger jeg stemmetypning på Windows 10?
  2. Hvordan bruger jeg stemme til tekst på min computer?
  3. Hvordan aktiverer jeg stemmetypning?
  4. Kan jeg diktere i Microsoft Word?
  5. Leveres Windows 10 med stemmegenkendelse?
  6. Har Windows 10 tekst til tale?
  7. Hvordan aktiverer jeg stemme til tekst på Android?
  8. Hvad er den bedste app til tale til tekst?
  9. Hvordan forbedrer jeg Google stemmetypning?
  10. Hvordan får jeg Google-stemmeskrivning?

Hvordan bruger jeg stemmetypning på Windows 10?

Diktat bruger talegenkendelse, som er indbygget i Windows 10, så der er ikke noget, du har brug for at downloade og installere for at bruge det. For at starte diktering skal du vælge et tekstfelt og trykke på Windows-logo-tasten + H for at åbne dikteringsværktøjslinjen. Sig så hvad du tænker på.

Hvordan bruger jeg stemme til tekst på min computer?

Hvis du vil bruge tjenesten sammen med Microsoft Word, skal du trække konsollen til talegenkendelse på skærmen, åbne Word og flytte markøren til den del af dokumentet, som du i øjeblikket redigerer. Klik derefter på mikrofonknappen, og begynd at tale. Klik på mikrofonen igen for at slå stemmediktat fra.

Hvordan aktiverer jeg stemmetypning?

Aktivering af stemmeinput

  1. På startskærmen skal du trykke på ikonet Apps.
  2. Åbn appen Indstillinger.
  3. Vælg sprog & Indgang. Denne kommando kan have titlen Input & Sprog på nogle telefoner.
  4. Sørg for, at varen Google Voice Typing har et flueben. Hvis ikke, skal du trykke på elementet for at aktivere Google Voice Typing.

Kan jeg diktere i Microsoft Word?

Du kan bruge tale-til-tekst på Microsoft Word gennem funktionen "Diktat". Med Microsoft Words "Diktat" -funktion kan du skrive ved hjælp af en mikrofon og din egen stemme. Når du bruger Diktat, kan du sige "ny linje" for at oprette et nyt afsnit og tilføje tegnsætning ved blot at sige tegnsætningen højt.

Leveres Windows 10 med stemmegenkendelse?

Windows 10 har en håndfri brug af funktionen Talegenkendelse, og i denne vejledning viser vi dig, hvordan du opsætter oplevelsen og udfører fælles opgaver. ... I denne Windows 10-vejledning gennemgår vi trinene til konfiguration og begynde at bruge talegenkendelse til kun at kontrollere din computer med stemme.

Har Windows 10 tekst til tale?

Du kan tilføje tekst til tale-stemmer til Windows 10 via din pcs Indstillinger-app. Når du først har tilføjet en tekst til tale-stemme til Windows, kan du bruge den i programmer som Microsoft Word, OneNote og Edge.

Hvordan aktiverer jeg stemme til tekst på Android?

Alt du skal gøre for at aktivere stemmeinput er at trykke på mikrofonikonet øverst til højre på tastaturet. Når du først ser “tale nu”, skal du sige, hvad du vil have skrevet ned, og du vil se det transskriberes i realtid. Tryk på mikrofonen igen for at stoppe.

Hvad er den bedste app til tale til tekst?

De 8 bedste Voice-to-Text-apps fra 2021

Hvordan forbedrer jeg Google stemmetypning?

Gå til Indstillinger på din Android-enhed og derefter "Sprog & Tastatur "(eller" Sprog & Input "på nogle enheder). Kig efter inputmetoden "Google Voice typing", og tryk på den.

Hvordan får jeg Google-stemmeskrivning?

Tal for at skrive

  1. Installer Gboard på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn en hvilken som helst app, som du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep.
  3. Tryk på et område, hvor du kan indtaste tekst.
  4. Tryk og hold på mikrofon øverst på tastaturet .
  5. Når du ser "Tal nu", skal du sige, hvad du vil have skrevet.

De 20 bedste spil til Mac | Nyd med fremragende gameplay
Hvad er de bedste spil at spille på Mac?Hvad er de bedste gratis Mac-spil?Er Mac OK til spil?Hvilke spil kan jeg downloade på min Mac?Kan en MacBook f...
Sådan repareres Internet Explorer
Nulstil Internet ExplorerÅbn Kontrolpanel.Åbn Internetindstillinger.Gå til fanen Avanceret.Klik på Nulstil-knappen.Bekræft ved at klikke på OK.Efter n...
Sådan blokeres automatiske Google Chrome-opdateringer
Her er hvad jeg gør for at stoppe automatisk opdatering af krom....Brug de følgende trin til de nyeste versioner:Gå til "msconfig" fra Win + R.Gå til ...