Iphone

Sådan genstartes din iPhone, hvis den sidder fast på Apple-logoet

Sådan genstartes din iPhone, hvis den sidder fast på Apple-logoet
  1. Hvordan frigør du en Apple iPhone?
  2. Hvordan løser jeg min iPhone 7 fast på Apple-logoet uden en computer?
  3. Hvordan løser du et fast Apple-logo uden at gendanne det?
  4. Hvorfor slukker ikke min iPhone, og den er frossen?
  5. Hvad forårsager iPhone Black Screen of Death?
  6. Hvorfor sidder mit iPhone Apple-logo fast?
  7. Hvorfor viser min iPhone 7 hele tiden Apple-logoet og slukker?
  8. Hvorfor viser min iPhone Apple-logoet og slukker?
  9. Hvordan tvinger du genstart til en Iphone?
  10. Hvad betyder det, når din Iphone 11 sidder fast på Apple-logoet?
  11. Hvordan løser du en iPhone-skærm, der ikke svarer?
  12. Hvad gør du, når din iPhone ikke slukker?
  13. Hvad gør du, når din telefon er frossen og ikke slukker?

Hvordan frigør du en Apple iPhone?

Tryk på og slip hurtigt Volumen ned-knappen. Tryk derefter på tænd / sluk-knappen, og hold den nede, indtil enheden genstarter. iPhone 8 eller nyere: Tryk på og slip hurtigt lydstyrkeknappen. Tryk på og slip hurtigt Volumen ned-knappen.

Hvordan løser jeg min iPhone 7 fast på Apple-logoet uden en computer?

Hvis dette er første gang, din iPhone sidder fast på Apple-logoet, og prøv derefter at genstarte en kraft. Udførelse af en kraftgenstart anbefales stærkt til iPhones, der ikke reagerer på berøring. For at gøre dette skal du trykke på knapperne Sleep / Wake og Volume Down i mindst 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises.

Hvordan løser du et fast æble-logo uden at gendanne det?

Tilslut dit iPhone USB-kabel til et Dock-stik (tilslut ikke til din computer nu). Tryk på startknappen, og tilslut den anden ende af USB-kablet til din pc. Derefter starter iTunes automatisk, og iPhone kan holdes i gendannelsestilstand.

Hvorfor slukker ikke min iPhone, og den er frossen?

Den enkle metode til at trykke på "Sleep / Wake" -knappen sammen med lydstyrkeknappen løser dit problem. Sluk blot din enhed og tænd den. Dette gælder for evigt iPhone-model, som du bruger.

Hvad forårsager iPhone Black Screen of Death?

Sort skærm på iPhone kan signalere et hardwareproblem eller forårsaget af mindre firmwareproblemer. En mulig hurtig løsning er at prøve en hård nulstilling. ... Hvis din iPhone ikke har en startknap, har du sandsynligvis en nyere model (iPhone X eller nyere).

Hvorfor sidder mit iPhone Apple-logo fast?

Tryk og slip Volumen ned-knappen. Tryk på sideknappen, og hold den nede. Hold sideknappen nede, indtil du ser skærmbilledet til gendannelsestilstand. iPhone 7 og iPhone 7 Plus: Tryk og hold både lydstyrkeknappen og Sleep / Wake-knappen nede.

Hvorfor viser min iPhone 7 fortsat Apple-logoet og slukker?

Løsning: Når en telefon sidder fast i Apple-logoet, kan det betyde, at der er en softwarefejl, der forårsager dette problem. ... Når telefonen er tilsluttet, skal du tvinge den til at genstarte ved at trykke på og holde nede Sleep / Wake og Volume Down-knapperne samtidigt.

Hvorfor viser min iPhone Apple-logoet og slukker?

Du kan også nulstille hårdt for at løse problemet, som din iPhone sidder fast på Apple-logoet. ... Hård nulstilling af iPhone 8, X, 12 og nyere versioner: Tryk på knappen Lydstyrke op, slip den hurtigt, tryk derefter på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt. Tryk derefter på tænd / sluk-knappen, og hold den nede, indtil Apple-logoet vises.

Hvordan tvinger du genstart til en Iphone?

Tryk på og slip hurtigt lydstyrkeknappen, tryk og slip hurtigt lydstyrkeknappen, og hold derefter sideknappen nede. Slip knappen, når Apple-logoet vises.

Der er et par grunde til, at en iPhone, der sidder fast på Apple-logoet, ikke kan gennemføre opstartsprocessen (det er derfor, dette fænomen er kendt som en "boot loop"). Det kan være, at noget gik galt under en opdatering eller dataoverførsel, hvilket ødelagde softwaren.

Hvordan løser du en iPhone-skærm, der ikke svarer?

Hvis skærmen ikke fungerer på din iPhone eller iPad

  1. Genstart din enhed.
  2. Sørg for, at din skærm er ren og fri for snavs eller vand.
  3. Frakobl alt Lightning- eller USB-C-tilbehør. Hvis din skærm fungerer efter fjernelse af tilbehør, kan du prøve at bruge en anden stikkontakt, kabel eller oplader.
  4. Fjern etuier eller skærmbeskyttere.

Hvad gør du, når din iPhone ikke slukker?

For at gøre dette skal du holde Sleep / Wake-knappen (tænd / sluk-knappen) og Home-knappen nede på samme tid. Tryk og hold disse to knapper nede, indtil Apple-logoet vises på din iPhones skærm. Det kan være nødvendigt at du trykker på begge knapper i så længe som 20 sekunder, så vær tålmodig!

Hvad gør du, når din telefon er frossen og ikke slukker?

Genstart din telefon

Hvis din telefon er frossen med skærmen tændt, skal du holde tænd / sluk-knappen nede i ca. 30 sekunder for at genstarte.

Sådan repareres Internet Explorer
Nulstil Internet ExplorerÅbn Kontrolpanel.Åbn Internetindstillinger.Gå til fanen Avanceret.Klik på Nulstil-knappen.Bekræft ved at klikke på OK.Efter n...
Chrome blokerer downloads? Her er hvorfor!
Hvis du har opgraderet Google Chrome-browseren til version 86, der blev udgivet den 6. oktober 2020, har du muligvis bemærket, at nogle fildownloads i...
En anden Chrome-udvidelse rædselhistorie møntstik og domæneregistrering
Hvordan slipper jeg med ondsindede Chrome-udvidelser?Fungerer Chrome-udvidelser på andre browsere?Hvordan løser jeg en Chrome-udvidelsesfejl?Hvad er d...