Sende

Sådan tilpasses og tilføjes elementer til menuen Send til i Windows 10

Sådan tilpasses og tilføjes elementer til menuen Send til i Windows 10

Hold Skift-tasten nede, mens du højreklikker på et dokument eller en anden fil og vælger Sendt til. Denne gang vil du se mange flere placeringer, måske steder i Windows 10, som du ikke vidste eksisterede. Det tilføjer flere af standardelementerne fra din Brugermappe på dit systemdrev.

  1. Hvordan tilføjer du elementer til menuen Send til i Windows 10?
  2. Hvordan konfigurerer du send til i Windows 10?
  3. Hvordan tilføjer jeg en genvej til menuen Send til?
  4. Hvordan tilføjer eller fjerner jeg elementer fra en ny kontekstmenu i Windows 10?
  5. Hvordan tilføjer jeg send til?
  6. Hvad er send kommando?
  7. Sendes for at kopiere eller flytte?
  8. Hvordan højreklikker jeg med Windows 10?
  9. Hvordan kan vi kopiere varer ved hjælp af Send til-indstillingen?
  10. Hvordan opretter jeg en genvej til en mappe?
  11. Hvordan tilføjer jeg et program til højreklik på den nye menu i Windows 10?
  12. Hvordan tilføjer jeg e-mail-modtagere til menuen?

Hvordan tilføjer du elementer til menuen Send til i Windows 10?

Det er lige så nemt at tilføje en post til din Send til-menu. Højreklik i højre rude, og vælg Ny > Genvej. Indtast stien til den mappe, du vil oprette en Send til genvej til, eller klik på Gennemse, naviger til den og klik på Næste. Indtast et navn til genvejen, og klik på Udfør.

Hvordan konfigurerer du send til i Windows 10?

Lad os se, hvordan dette fungerer. Åbn først File Explorer i Windows 10 eller 8.1 eller Windows Stifinder i en tidligere version af Windows. Højreklik på en fil, såsom et tekstbehandlingsdokument, regneark, tekstfil eller billedfil. Fra pop op-menuen skal du flytte musen til kommandoen Send til.

Hvordan tilføjer jeg en genvej til menuen Send til?

For at føje et element til menuen Send til skal du oprette en genvej i mappen Send til. Den nemme måde at gøre dette på er at åbne et Explorer-vindue og skrive shell: sendto i adresselinjen. Dette fører dig direkte til Send til-mappen. Derfra kan du højreklikke på et tomt rum og vælge Ny ..

Hvordan tilføjer eller fjerner jeg elementer fra en ny kontekstmenu i Windows 10?

For at tilføje emner skal du vælge emnerne i venstre rude og klikke på knappen Tilføj eller +. For at fjerne emner skal du vælge emner, der vises i højre rude og klikke på knappen Slet eller Thrash. Læs dens hjælpefil for detaljer. Rengøring af den nye kontekstmenu giver dig en mindre ny menu ved at fjerne de emner, du ikke ønsker.

Hvordan tilføjer jeg send til?

Hold Skift-tasten nede, mens du højreklikker på et dokument eller en anden fil og vælger Sendt til. Denne gang vil du se mange flere placeringer, måske steder i Windows 10, som du ikke vidste eksisterede. Det tilføjer flere af standardelementerne fra din Brugermappe på dit systemdrev.

Hvad er send kommando?

Send til-indstillingen har altid været en af ​​Windows 'nemmeste genveje. Det giver dig mulighed for at kopiere en fil - eller en mappe fuld af filer - til en anden mappe uden at skulle navigere dig til den destinationsmappe. Send til giver dig også mulighed for hurtigt at uploade, e-maile eller åbne et dokument.

Sendes for at kopiere eller flytte?

Højreklik og "Send til" i Windows skal være stort set som træk og slip ved hjælp af musen. Hvis du sender til en mappe på den samme disk, bliver det en "flyt". Afsendelse til en anden disk opretter en kopi (efterlader originalen til venstre).

Hvordan højreklikker jeg med Windows 10?

For at lave et højreklik på en Windows 10-berøringsskærm skal du trykke og holde fingeren nede på det valgte emne i et par sekunder. Slip fingeren for at få vist højreklik på genvejsmenuen og vælg den ønskede mulighed.

Hvordan kan vi kopiere varer ved hjælp af Send til-indstillingen?

Svar. Hvis du vil kopiere en bestemt fil til en anden mappe, og du ikke ønsker at bruge standardmetoden, kan du bruge 'send til' mulighed for at kopiere den ønskede fil. Du skal bare højreklikke på den fil eller mappe, du vil sende, og vælg derefter 'send til' mulighed for at sende filen til en anden mappe på computeren.

Hvordan opretter jeg en genvej til en mappe?

Den hurtigste måde at oprette en ny mappe i Windows på er CTRL + Shift + N-genvejen.

  1. Naviger til det sted, hvor du vil oprette mappen. ...
  2. Hold Ctrl-, Shift- og N-tasterne nede på samme tid. ...
  3. Indtast det ønskede mappenavn. ...
  4. Naviger til det sted, hvor du vil oprette mappen.

Hvordan tilføjer jeg et program til højreklik på den nye menu i Windows 10?

Højreklik i panelet til højre og klik på Ny > Nøgle. Indstil navnet på denne nyoprettede nøgle til, hvad posten skal mærkes i højreklik på genvejsmenuen.

Hvordan tilføjer jeg e-mail-modtagere til menuen?

Windows 10: "Mail-modtager" mangler i menuen "Send til"

  1. Hold "Windows-nøglen" nede, og tryk derefter på "R" for at åbne Run-vinduet.
  2. Skriv følgende, og tryk derefter på "Enter":% appdata% \ Microsoft \ Windows \ SendTo.
  3. Et vindue vises. ...
  4. Højreklik på et tomt område i vinduet, og vælg derefter "Ny" > “Tekstdokument“.
  5. Navngiv filen til filen “MailRecipient.

Internet Archive tilføjer 2500 spilbare DOS-spil til arkivet
Hvordan spiller jeg spil fra Internet Archive?Hvor kan jeg downloade gamle DOS-spil?Hvor kan jeg finde DOS-spil?Er DOS-spil gratis?Er arkivorganisatio...
vind 10 startmappe
Adgang til Windows 10 startmappeStartbrugermappen for alle brugere er placeret på følgende sti: C: \ ProgramData \ Microsoft \ Windows \ Startmenu \ P...
Groove Music til Android og iOS trækkes tilbage
Microsoft har besluttet at stoppe Groove Music på både Android og iOS. Selvom tjenesten ikke vil være tilgængelig for installation fra 1. juni, trække...