Foursquare

foursquare api

foursquare api
  1. Hvad er Foursquare API?
  2. Er Foursquare API gratis?
  3. Hvordan får jeg en API-nøgle til Foursquare?
  4. Hvordan finder jeg min Foursquare API-version?
  5. Bruger nogen Foursquare?
  6. Hvad er en API, og hvordan bruges den??
  7. Hvem ejer Foursquare-appen?
  8. Hvilke parametre skal overføres, hver gang du foretager et opkald til Foursquare API?
  9. Er Foursquare stadig i live?
  10. Hvordan opretter du en Foursquare-konto?
  11. Hvordan finder jeg mit Foursquare-klient-id?
  12. Er Foursquare et socialt medie?
  13. Hvordan tjener Foursquare penge?
  14. Hvor meget opkræver Foursquare virksomheder?

Hvad er Foursquare API?

Foursquare Places API giver placeringsbaserede oplevelser med forskellig information om spillesteder, brugere, fotos og check-ins. API'en understøtter adgang i realtid til steder, Snap-to-Place, der tildeler brugere til bestemte placeringer og Geo-tag.

Er Foursquare API gratis?

API-opkald til vores slutpunkter kan opdeles i to kategorier: Regular og Premium. ... Foursquare API har en grænse på 950 regelmæssige API-opkald pr. Dag og 50 Premium API-opkald pr. Dag til Sandbox Tier-konti.

Hvordan får jeg en API-nøgle til Foursquare?

For at få API-nøglen fra Foursquare skal vi først oprette en konto på deres hjemmeside, klikke på "Opret en ny app" og udfylde detaljerne. På den nye side får vi et klient-id og en klienthemmelighed, der begge er nødvendige for at kunne udføre anmodning til API.

Hvordan finder jeg min Foursquare API-version?

Versioning styres af parameteren v, som er en dato, der repræsenterer "versionen" af API'en, som du forventer af Foursquare.

Bruger nogen Foursquare?

Foursquare har mere end 55 millioner aktive brugere hver måned. Foursquare Swarm-appen har et gennemsnit på 9 millioner daglige indtjekninger. Foursquare har over 3 milliarder globale besøg hver måned. Foursquare har oplevet en omsætningsvækst på 50% i tre år i træk mellem 2015 og 2017.

Hvad er en API, og hvordan bruges den??

En API (Application Programming Interface) er et sæt funktioner, der giver applikationer adgang til data og interagerer med eksterne softwarekomponenter, operativsystemer eller mikrotjenester. For at forenkle leverer en API et brugersvar til et system og sender systemets svar tilbage til en bruger.

Hvem ejer Foursquare-appen?

Foursquare City Guide

Type virksomhedPrivat
EjerFoursquare Labs
GrundlæggerDennis Crowley Naveen Selvadurai
NøglepersonerDennis Crowley Naveen Selvadurai
Medarbejdere300

Hvilke parametre skal overføres, hver gang du foretager et opkald til Foursquare API?

Hvilke af følgende parametre skal overføres, hver gang du foretager et opkald til Foursquare API? Din klienthemmelighed. Dit klient-id. Versionen af ​​API'et.

Er Foursquare stadig i live?

Det engang hypede sociale mediefirma, kendt for gamifying mobile check-ins, er stadig i live og godt som et uforståeligt stort dataimperium. ... Foursquare ved, hvor deres telefoner er i realtid, fordi det styrer mange udbredte apps, fra Twitter og Uber til TripAdvisor og AccuWeather.

Hvordan opretter du en Foursquare-konto?

Trin 1: Åbn din browser, og gå til https: // foursquare.com / og klik på “Tilmeld dig.Trin 2: Du skal først registrere dig for at oprette en fortegnelse på Foursquare. For at registrere skal du udfylde informationsfelterne og klikke på “Tilmeld.Trin 3: Gå til din e-mail-konto og bekræft din konto på foursquare.com.

Hvordan finder jeg mit Foursquare-klient-id?

Sådan får du oplysninger om Foursquare API-klient-id og klienthemmelighed?

  1. Trin 1: Først og fremmest skal du besøge Foursquare-udviklerwebstedet.
  2. Trin 2: Klik på velkomstskærmen på knappen 'Opret en ny app'.
  3. Trin 3: Det næste skærmbillede beder dig om at udfylde nogle detaljer.

Er Foursquare et socialt medie?

Foursquare er en social netværkstjeneste, der er tilgængelig for almindelige smartphones, inklusive iPhone-, BlackBerry- og Android-drevne telefoner. For at bruge Foursquare på disse enheder skal du downloade den gratis app. Appens formål er at hjælpe dig med at opdage og dele oplysninger om virksomheder og attraktioner omkring dig.

Hvordan tjener Foursquare penge?

Foursquare tjener sine penge gennem in-app (eller on-webside) reklame til sine brugere såvel som ved at sælge forbrugeroplysninger til andre virksomheder (gennem "Foursquare Pinpoint"). Softwaren overvåger fodtrafik og kompilerer derefter brugerdata for at bestemme, hvilken demografi der oftest er hyppige virksomheder.

Hvor meget opkræver Foursquare virksomheder?

Foursquare har besluttet at opkræve et gebyr på $ 20 for at registrere sig på check-in-tjenesten, har Mashable lært.

Amazon Music Storage-abonnementer trækkes tilbage
Amazon annoncerede stille denne uge, at de fratræder sine abonnementer på Amazon Music Storage med planer om fuldstændigt at afvise at afspille eller ...
Efter Googles fjernelse, hvordan man installerer ClearURLs-tilføjelsen manuelt i Chrome
Efter Googles fjernelse: Sådan installeres ClearURLs-tilføjelsen manuelt i ChromeDownload den nyeste version til Chrome fra projektets udgivelsesside....
Google fjerner plugin-kontroller fra Chrome
Gå til chrome: // indstillinger / indhold, eller åbn Chrome-menuen, og vælg Indstillinger.Klik på Privatliv og sikkerhed > Webstedsindstillinger.Ru...