Medier

Firefox understøtter snart hardware-mediekontrol

Firefox understøtter snart hardware-mediekontrol

Firefox vil snart lade brugerne kontrollere sange og videoer, der afspilles i deres browser ved hjælp af multimedietasterne på deres tastaturer. Officiel support til multimedietaster vil være tilgængelig i Firefox 81, der er udgivet til slutningen af ​​september, senere i efteråret.

  1. Hvordan slår jeg mediekontrol fra i Firefox?
  2. Hvordan bruger jeg medienøgler i Firefox?
  3. Hvordan slukker jeg multimedietaster?
  4. Hvordan slukker jeg medienøgler i Chrome?
  5. Hvordan genstarter jeg Firefox?
  6. Hvordan bruger du medietaster?
  7. Hvad er medienøgle?
  8. Hvordan bruger jeg funktionstaster uden FN?
  9. Hvordan aktiverer jeg multimedietaster på mit tastatur?
  10. Hvordan slipper jeg for at kontrollere dine musikvideoer og mere?
  11. Hvordan slukker jeg musik i Chrome?
  12. Hvordan slukker jeg Google Music-udvidelsen?

Hvordan slår jeg mediekontrol fra i Firefox?

For at deaktivere det skal du indtaste about: config i URL-linjen og indstille medie. hardwaremediakeys. aktiveret = falsk. For at deaktivere det skal du indtaste '' about: config '' i URL-linjen og indstille '' media.

Hvordan bruger jeg medienøgler i Firefox?

Sådan aktiveres eller deaktiveres mediekontrol i Mozilla Firefox,

  1. Åbn Firefox-browseren.
  2. Indtast about: config i adresselinjen, og bekræft din hensigt.
  3. Skriv medie.hardwaremediakeys.aktiveret i søgefeltet.
  4. Indstil mediet.hardwaremediakeys.aktiveret mulighed for at falske for at deaktivere funktionen.

Hvordan slukker jeg multimedietaster?

Sådan deaktiveres et multimedietastatur

  1. Klik på knappen "Kontrolpanel" i menuen "Start", og dobbeltklik på applikationen "Tastatur".
  2. Klik på fanen "Tastaturhåndtering" i vinduet "Tastaturegenskaber".
  3. Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​indstillingen "Aktivér multimedieknapper og skærmvisning" for at fjerne markeringen af ​​indstillingen.

Hvordan slukker jeg medienøgler i Chrome?

For at forhindre Chrome i at opfange din medietastaturgenvej skal du gøre følgende: Åbn en ny Chrome-fane. Besøg chrome: // flags / # hardware-media-key-handling. Vælg 'Deaktiveret' i menuen til højre på siden.

Hvordan genstarter jeg Firefox?

Du kan genstarte Firefox via kommandoen 'genstart' i Developer Toolbar (Shift + F2; Firefox-menuknap eller Værktøjer > Web-udvikler). Du kan skrive genstart i kommandolinjen i Developer Toolbar og trykke på Enter for at udføre kommandoen. Du kan trykke på Tab-tasten for at acceptere forslag til autofuldførelse.

Hvordan bruger du medietaster?

Sådan bruges dine medietaster på websteder. Brug af dine medietaster skal være enkle: Bare tryk på dem. Hvis du f.eks. Spiller en YouTube-video, og den er skjult i en baggrundsfane et eller andet sted, kan du trykke på Play / Pause-tasten på tastaturet for at sætte den på pause og trykke på tasten igen for at genoptage den. Det er så simpelt.

Hvad er medienøgle?

En medienøgle er en nøgle med et specielt formål til en bestemt type applikationer eller operativsystemfunktioner. ... En medienøgle kan være en dedikeret nøgle, eller en anden nøgle kan fungere som en medienøgle i forbindelse med Fn-tasten. Nogle USB-tastaturer indeholder også en knap eller rulle, normalt til lydstyrkekontrol.

Hvordan bruger jeg funktionstaster uden FN?

For at deaktivere det skal vi holde Fn nede og trykke på Esc igen. Det fungerer som en skifte, ligesom Caps Lock gør. Nogle tastaturer bruger muligvis andre kombinationer til Fn Lock. For eksempel på Microsofts Surface-tastaturer kan du skifte Fn-lås ved at holde Fn-tasten nede og trykke på Caps Lock.

Hvordan aktiverer jeg multimedietaster på mit tastatur?

Vælg dit multimedietastatur som standardtastatur fra listen øverst på skærmen. Marker for at "aktivere" multimedietastaturknapper. Du kan blive spurgt, hvilke funktioner specifikke knapper skal have. Her kan du enten lade dem være med standardindstillingerne eller vælge en anden opgave til de pågældende knapper.

Hvordan slipper jeg for at kontrollere dine musikvideoer og mere?

Hvis du ikke kan se det, eller du vil deaktivere Global Media Playback Control i Chrome, skal du følge trinene: Åbn en ny fane, og skriv chrome: // flags. Skriv Global Media Playback Control i søgefeltet. Når flag vises, skal du klikke på standardknappen for at ændre det til Aktiveret eller Deaktiveret.

Hvordan slukker jeg musik i Chrome?

Sluk for lyde i Chrome ved at højreklikke på fanen og vælge indstillingen Mute Site. Hvis du ikke er sikker på, hvilken fane der laver støj, skal du kigge efter et lille højttalerikon på denne fane. For at dæmpe Safari-lyde skal du kigge efter højttalerikonet i adresselinjen.

Hvordan slukker jeg Google Music-udvidelsen?

Åbn bare din appskuffe og tryk på Android's "Indstillinger" -app, og gå derefter til "Apps".
...
Du kan fjerne det manuelt.

  1. Afslut Google Music Manager.
  2. Åbn mappen Programmer → fjern Manager. app.
  3. Find og slet nu alle ubrugelige servicefiler, der er relateret til Google Play Music Manager-appen, som er gemt i mappen Bibliotek .

Tilføj eller fjern knap til lodrette faner på værktøjslinjen i Edge-browseren
For at komme i gang skal du klikke på knappen med tre prikker i øverste højre hjørne af Microsoft Edge. Vælg derefter til "Indstillinger". Vælg indsti...
Microsoft annoncerer automatiske opdateringer til Internet Explorer
Hvordan deaktiverer jeg automatiske opdateringer til Internet Explorer?Afvikler Microsoft Internet Explorer?Hvordan aktiverer jeg automatiske opdateri...
Fix krom.exe vises på Windows Lockscreen
Løsningen til dette problem var at deaktivere Hardware Media Key Handling i Google Chrome, og det er også løsningen til krom.exe-problem på låseskærme...