Smart

Hvorfor køber jeg ikke et smart TV når som helst

Hvorfor køber jeg ikke et smart TV når som helst
  1. Hvorfor skal du ikke købe et smart TV?
  2. Gør de stadig tv'er, der ikke er smarte tv'er?
  3. Hvad er der galt med smarte tv'er??
  4. Hvorfor er smarte tv forældede?
  5. Har smart-tv skjulte kameraer?
  6. Hvilket er bedre Samsung eller LG Smart TV?
  7. Kan jeg gøre mit smart-tv dumt?
  8. Hvordan kan jeg gøre mit ikke-smarte tv til et smart tv?
  9. Spionerer tv på dig?
  10. Har jeg brug for antivirus på mit smart-tv?
  11. Hvordan fortæller du, om dit tv har et skjult kamera?
  12. Er det værd at ordne et tv?

Hvorfor skal du ikke købe et smart TV?

Et andet stort sikkerhedsproblem med smart-tv er mangel på opdateringer. Hver enkelt platform er afhængig af sin udbyder for app- og OS-opdateringer. Hvis du har et tv, der ikke længere modtager opdateringer, eller det tager lang tid at modtage softwarepatches, kan dit tv være et sårbart punkt på dit netværk.

Gør de stadig tv'er, der ikke er smarte tv'er?

De fleste ikke-smarte tv'er kommer fra mindre kendte mærker som Seiki, Onn og Scepter. Større mærker fremstiller stadig ikke-smarte tv'er - men du bliver muligvis nødt til at betale mere for dem. For eksempel så vi et 55 "LG 4K ikke-smart TV, der kostede $ 699.

Hvad er der galt med smarte tv'er??

De fleste smarte tv'er har mulighed for at deaktivere sådan sporing, men det er muligvis ikke standardindstillingen. ... Som med mange internetforbundne enheder kan smart-tv også hackes. Smart TV-webkameraer kan blive hacket til spionage, eller malware kan flytte fra enhed til enhed via din router.

Hvorfor er smarte tv forældede?

Det er designet til at bære analogt standarddefinitionsindhold, SCART er blevet forældet med introduktionen af ​​nye digitale standarder som HDMI, som kan bære high-definition-indhold og multikanallyd. ... SCART-stikket er til TV'ets eksterne signal Indgangsstik til PAL-systemet.

Har smart-tv skjulte kameraer?

Fejl! Smart-tv tilbyder mange seje funktioner, herunder internetadgang, streaming-apps og indbyggede kameraer og mikrofoner. ... I værste fald kan de tænde dit tvs kamera og mikrofon for at spionere på dig eller bruge den adgang til at finde en bagdør til din router og andre tilsluttede enheder.

Hvilket er bedre Samsung eller LG Smart TV?

Det er lettere og meget billigere. Men både LG og Samsung har udviklet deres smarte tv fra bunden. ... LG fremstiller OLED-skærme, der anses for at være de bedste med hensyn til farve og kontrast. Samsung bruger stadig QLED-teknologi, som ikke helt kan matche OLED for billedkvalitet.

Kan jeg gøre mit smart-tv dumt?

Den nemme måde - at afbryde dit fjernsyn permanent fra internettet - gør også dit smart-tv delvist dumt. ... Med andre ord er det ikke muligt at omslutte dit tv til internettet. Heldigvis tilbyder mange smarte tv nu muligheden for at deaktivere ACR.

Hvordan kan jeg gøre mit ikke-smarte tv til et smart tv?

Til meget lave omkostninger - eller gratis, hvis du allerede har de nødvendige kabler liggende derhjemme - kan du tilføje grundlæggende smarts til dit tv. Den nemmeste måde er at bruge et HDMI-kabel til at forbinde din bærbare computer til dit tv og spejle eller udvide den bærbare skærm til tv'et på denne måde.

Spionerer tv'er på dig?

Smart-tv indsamler data om, hvad du ser med en teknologi kaldet automatisk indholdsgenkendelse eller ACR. Du kan ikke stoppe al dataindsamling uden at frakoble sættet fra internettet, men du kan slå ACR fra. Hvert smart-tv-firma bruger et andet navn til ACR, og kontrollerne kan være svære at finde.

Har jeg brug for antivirus på mit smart-tv?

Som alle Internet of Things-enheder - internetforbundne enheder, der ofte ikke understøttes længe nok med sikkerhedsrettelser - kan dit tvs "smarte" software i sidste ende ende med at blive gammel, ikke-patchet og åben for angreb. ... Men vi anbefaler at springe over antivirussoftwaren - du kan ikke engang bruge antivirussoftware på de fleste tv'er!

Hvordan fortæller du, om dit tv har et skjult kamera?

Hvis dit smart-tv har ansigtsgenkendelse eller videochat-funktioner, er chancerne for, at det har et kamera. Hvis det gør det, skal du kunne finde linsen, hvis du ser nøje på skærmens kanter.

Er det værd at ordne et tv?

Det er det værd at reparere dit tv, hvis omkostningerne ved reparationen er betydeligt billigere end prisen på at købe et nyt tv. Den dyreste reparation af et fladskærms-tv er normalt en revnet skærm - denne reparation har en tendens til at koste mere end et erstatnings-tv for alle undtagen de største skærmstørrelser.

Hvad er en selektiv opstart? Sådan køres selektiv opstart ved hjælp af MSCONFIG i Windows 10
Selektiv opstart i Windows 8, 8.1 og 10: Tryk på Windows-tasten + R. Skriv msconfig, og tryk på Enter....Vælg Selektiv start, og fjern markeringen i I...
AVG udsætter millioner af Chrome-brugere i fare
Hvor sikker er AVG-sikker browser?Installerer AVG Chrome?Hvor mange brugere har Google Chrome?Er Chrome en sikker browser?Kan jeg afinstallere AVG-sik...
Google trækker Chrome Apps tilbage
Google har meddelt, at Chrome Apps trækkes tilbage til fordel for andre teknologier på alle Chrome- og Chrome OS-platforme inden udgangen af ​​juni 20...