Ifttt

IFTTT lancerer tre DO-apps til Android og iOS

IFTTT lancerer tre DO-apps til Android og iOS

Internetfirmaet IFTTT har lanceret tre smartphone-apps under et nyt mærke, Do, samtidig med at den omdøber sin oprindelige applikation som IF. De nye apps - Do Button, Do Camera og Do Note - er frigivet til iOS- og Android-enheder med det formål at give hurtigere genveje til folks normale digitale opgaver.

  1. Kan Ifttt åbne apps?
  2. Fungerer Ifttt med iPhone?
  3. Hvilke apps fungerer med Ifttt?
  4. Hvor meget koster Ifttt?
  5. Er det sikkert at bruge?
  6. Hvad er Ifttt-kompatibelt?
  7. Er Ifttt gratis at bruge?
  8. Hvordan opretter jeg min egen Ifttt?
  9. Hvad er Ifttt godt for?
  10. Fungerer Ifttt med Gmail?
  11. Har jeg brug for Ifttt pro?

Kan Ifttt åbne apps?

Men med sin nye trio af apps vil IFTTT lade dig starte med at handle selv. ... De apps, der er tilgængelige i dag til iPhone og Android, falder under det kollektive banner "Gør."De fungerer ligesom IFTTTs opskrifter, bortset fra at du udløser handlingen.

Fungerer Ifttt med iPhone?

På mobilfronten er IFTTT kompatibel med både iOS og Android. Dette gør livet lettere for dem, der bruger begge platforme, men som vil fortsætte med at bruge IFTTT regelmæssigt.

Hvilke apps fungerer med Ifttt?

Bedste sammendrag af IFTTT-enheder

Hvor meget koster Ifttt?

IFTTT Standard er gratis. IFTTT Pro er et betalt abonnement, der kan koste så lavt som $ 1.99 per måned til $ 9.99 pr. Måned.

Er det sikkert at bruge?

Som mange skyapplikationer har IFTTT en fortrolighedspolitik, der tillader salg af brugerdata til tredjeparter. Det ser ikke ud til, at IFTTT sælger personligt identificerbare data. På sit supportside står det: ”IFTTT sælger ikke personlige brugerdata til tredjeparter.

Hvad er Ifttt-kompatibelt?

IFTTT stammer sit navn fra den betingede udsagn om programmering “hvis dette, så det.”Hvad virksomheden tilbyder er en softwareplatform, der forbinder apps, enheder og tjenester fra forskellige udviklere for at udløse en eller flere automatiseringer, der involverer disse apps, enheder og tjenester.

Er Ifttt gratis at bruge?

IFTTT Standard, vores gratis plan for altid, er beregnet til at introducere dig til fordelene ved at få dine yndlingsapps og enheder til at arbejde sammen på nye måder. Det giver dig mulighed for at udforske titusinder af vores mest populære, hvis dette så er Applets og giver brugerdefineret Applet-oprettelse et forsøg.

Hvordan opretter jeg min egen Ifttt?

Sådan oprettes en IFTTT-opskrift

  1. Besøg IFTTT-webstedet eller IFTTT-appen og tryk på 'Ny applet' (https: // ifttt.com / myrecipes / personal).
  2. Tryk på '+ Dette' vises i blåt.
  3. Vælg en triggerkanal. ...
  4. Tryk på MESH-ikonet.
  5. Vælg en trigger. ...
  6. Indtast et vilkårligt EventID (kun alfameriske tegn) og tryk på 'Opret udløser'. ...
  7. Tryk på '+ That'.
  8. Vælg Action Channel.

Hvad er Ifttt godt for?

IFTTT er en enestående tjeneste, der forbedrer brugernes produktivitet på flere måder, man kan forestille sig. Det kan integrere dine enheder, tjenester og apps til at automatisere opgaver efter dit ønske. Tjenesten er gratis at bruge, medmindre du vil bruge det til din virksomhed.

Fungerer Ifttt med Gmail?

Den 31. marts 2019 implementerede Google ændringer i deres API-økosystem, der påvirkede Gmail-tjenesten på IFTTT. Desværre betyder denne ændring, at alle Gmail-udløsere og Opret en kladdehandling fjernes fra IFTTT. Gmail-handlingerne Send en e-mail og Send dig selv en e-mail forbliver intakt.

Har jeg brug for Ifttt pro?

For at få adgang til ubegrænsede applets skal du betale for IFTTT Pro. ... Nu kan brugere oprette flere trin pr. Applet for at give endnu mere raffineret kontrol over tjenesten. Disse yderligere trin kan udnytte forespørgsler og betinget logik, hvilket gør dem meget mere effektive end de enkle processer, der tidligere var tilgængelige.

Åbn faner i Firefox til højre for den aktuelle fane
Det betyder ikke noget, om du bruger Ctrl-T, et klik på plusikonet i fanebladet Firefox eller på anden måde til at åbne nye faner i browseren. Hver ga...
Sådan skjules titellinjen med lodrette faner i Microsoft Edge
Åbn kant, skriv kant: // flag i adresselinjen, og tryk på enter. Skriv titellinjen i søgefeltet, og se efter Lodrette faner skjuler titellinjen. Fra r...
Deaktiver startprogrammer i Windows 10 ved hjælp af Task Manager, WMIC, MSCONFIG
For at køre dette indbyggede værktøj skriver vi msconfig i startsøgning og trykker på Enter. Under fanen Startup kan du aktivere, deaktivere eller fje...