Strøm

hvordan man bruger stream hvad du hører

hvordan man bruger stream hvad du hører

Hvis enheden er en "UPnP / DLNA Media Player"

  1. Gå til din enhed og find manuelt UPnP / DLNA Media Server.
  2. Vælg enheden "Stream hvad du hører".
  3. Gå ind i mappen "Musik" eller søg efter kunstner eller album.
  4. Afspil filen "Stream hvad du hører"

  1. Hvad er stream hvad du hører?
  2. Hvordan bruger du stream hvad du hører med Sonos?
  3. Hvad er stream hvad du elsker?
  4. Hvordan streamer jeg lyd med Kast?
  5. Kan du bruge Sonos-højttalere uden appen?
  6. Hvordan spiller jeg noget på Sonos?
  7. Kan jeg bruge Sonos-højttalere med min computer?
  8. Kan jeg sende min computerlyd til mødedeltagere?
  9. Hvordan kan jeg sende lyd via internettet?
  10. Hvordan får jeg Discovery Plus gratis?
  11. Har YouTube Discoveryplus?
  12. Hvordan streamer du tv?

Hvad er stream hvad du hører?

Stream What You Hear (SWYH) er et Windows-program til at udsende lyden fra din computer (dvs. "hvad du hører") på en UPnP / DLNA-enhed såsom tv'er, forstærkere, netværksmodtagere, spilkonsoller osv...

Hvordan bruger du stream hvad du hører med Sonos?

Følg trin-for-trin vejledningen nedenfor for at bruge din Sonos som en pc-højttaler.

  1. Download og installer Stream What You Hear.
  2. Start appen ved hjælp af genvej til Start-menuen.
  3. Højreklik på appens ikon i systembakken.
  4. Gå til Værktøjer > HTTP Live Streaming.
  5. Kopiér webadressen på skærmen.
  6. Åbn Sonos-appen.

Hvad er stream hvad du elsker?

Introduktion til discovery +, den eneste streamingtjeneste med den største virkelige underholdning. Dine yndlingsmærker, herunder HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, OWN: Oprah Winfrey Network, Animal Planet, Discovery og personligheder plus eksklusive originaler alt på ét sted.

Hvordan streamer jeg lyd med Kast?

Hvis du vil dele lyden af ​​den video, du kaster, skal du huske at markere afkrydsningsfeltet "Del lyd" nederst til venstre i dialogboksen "Del skærm". Sørg også for, at din lyd ikke er slået fra, angivet mikrofonikonet i nederste værktøjslinje i festvisningen.

Kan du bruge Sonos-højttalere uden appen?

Så længe du er på det samme trådløse netværk - og på Android - kan du streame via WiFi, hvad du lytter til på din telefon til en Sonos-højttaler uden at åbne Sonos-appen.

Hvordan spiller jeg noget på Sonos?

Se Rum, hvis du vil ændre, hvor musikken afspilles. Den gratis Sonos-app er den nemmeste måde at spille alt på Sonos på. Du skal blot åbne appen og vælge fra listen over musikkilder. Hvis du ikke har Sonos-appen, skal du downloade den fra www.sonos.com / support / downloads.

Kan jeg bruge Sonos-højttalere med min computer?

Sonos laver ikke computerhøjttalere. ... For at streame musik fra din bærbare computer eller desktop til en hvilken som helst Sonos-højttaler, skal du bruge Sonos desktop-app, en Sonos-appen fungerer kun med tjenester som Spotify, Amazon Music, Apple Music og Tidal.

Kan jeg udsende min computerlyd til mødedeltagere?

Mens de deler et lyd- eller videoklip, kan præsentanter inkludere medielyden fra deres computer med deltagere. ... I vinduet "Del min skærm" skal du markere afkrydsningsfeltet "Inkluder medielyd" og klikke på Del. Alternativt kan du bruge rullemenuen "Valgmuligheder" i værktøjslinjen "Præsentator" og vælge "Inkluder medielyd".

Hvordan kan jeg sende lyd over internettet?

En streaming-lydkoder er en softwareapplikation (eller hardwareboks), der fanger lyd, komprimerer den og sender den over internettet. Det tager lyd, du kan høre, koder den til en codec (for eksempel MP3, AAC eller Ogg) og sender den ud til en streaming-server, der er vært for din lydstrøm.

Hvordan får jeg Discovery Plus gratis?

Sådan får du Discovery Plus gratis

  1. Prøv discovery + med en 7-dages gratis prøveperiode. Mens nogle streamingtjenester er sluppet af med deres gratis prøveperiode, kan du stadig få en til at opdage+. ...
  2. Få op til et år med et nyt eller eksisterende Verizon-abonnement. ...
  3. Få op til et år med gratis med en ny Verizon Fios eller 5G hjemme-internetforbindelse.

Har YouTube Discoveryplus?

YouTube TV har meddelt, at det tilføjer Discoverys sortiment af netværk til sin kanalpakke. Fra i dag er Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Animal Planet, Travel Channel og MotorTrend alle tilgængelige for YouTube TV-abonnenter.

Hvordan streamer du tv?

Når du har en hurtig nok internetforbindelse, skal du have en måde at få adgang til streamingtjenester på dit tv. Der er tre almindelige måder at gøre dette på: Streaming-enheder som Roku og Amazon Fire TV koster omkring $ 40, sættes i dit tvs HDMI-port og giver dig adgang til alle tænkelige streamingtjenester.

Hvad betyder NFT, og hvordan man opretter NFT Digital Art?
NFT er en kortform til ikke-svampelig token. Med enkle ord er NFT et unikt token, der ikke kan erstattes med noget. De er de nye digitale aktiver som ...
forlængelse af kromfaner
Hvordan får jeg den aktive faneudvidelse i Chrome?Hvordan kan jeg se alle åbne faner i Chrome?Hvordan gør jeg fanerne større i Chrome?Hvad er faneudvi...
Forbedre session Gendan lydhørhed i Google Chrome
Indlæs krom: // flag / # uendelig-session-gendannelse i Chrome-adresselinjen for at vise førsteflagget i browseren.Brug menuen til højre for at indsti...