Faner

Google Chrome-gruppefaner

Google Chrome-gruppefaner

Organiser dine faner med Chrome-fanegrupper Du kan gruppere faner for at holde relaterede sider samlet i et arbejdsområde. For at oprette en fanegruppe skal du bare højreklikke på en hvilken som helst fane og vælge Tilføj fane til ny gruppe. Højreklik på en fane. Klik på Føj fane til ny gruppe.

  1. Hvordan grupperer jeg faner i Google?
  2. Hvordan åbner jeg en gruppe faner i Chrome?
  3. Kan du gemme gruppefaner i Chrome?
  4. Hvordan stopper jeg gruppefaner i Chrome?
  5. Hvad skete der med gruppefaner i Chrome?
  6. Hvordan grupperer jeg faner i Chrome på IPAD?
  7. Hvordan administrerer jeg faner i Chrome?
  8. Hvordan skifter jeg mellem faner i Chrome?

Hvordan grupperer jeg faner i Google?

Gruppér dine faner

  1. Klik på Ny fane, højreklik på en fane. vælg Tilføj fane til ny gruppe.
  2. Indtast et navn til din gruppe.
  3. (Valgfrit) Du kan også: Vælg en farve til fanen. Føj yderligere faner til gruppen. Fjern gruppen.

Hvordan åbner jeg en gruppe faner i Chrome?

Du kan åbne så mange faner, som du vil i Chrome.
...
Gruppér dine faner

  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Ny fane .
  3. Højreklik på en fane, og vælg derefter Føj til ny gruppe. For at redigere din fanegruppe skal du højreklikke på den farvede cirkel eller navnet til venstre. Du kan: Navngiv din gruppe. Føj yderligere faner til gruppen. Fjern gruppen.

Kan du gemme gruppefaner i Chrome?

Højreklik bare i det åbne rum øverst ved siden af ​​fanerne, og vælg derefter "Bogmærke alle faner.”Du kan også trykke på Ctrl + Shift + D på Windows eller Cmd + Shift + D på Mac for at bogmærke alle dine faner. Chrome opretter en ny mappe til alle åbne faner. Du kan omdøbe det, hvis du vil, og derefter klikke på “Gem.”

Hvordan stopper jeg gruppefaner i Chrome?

Du skal blot vælge den og ændre dens værdi fra 'Standard' til 'Deaktiveret'. Efter dette skal du genstarte Chrome et par gange for at se gitterlayoutet vende tilbage til den gode gamle lodrette kortvisning igen.

Hvad skete der med gruppefaner i Chrome?

Google rullede ud en ny opdatering til Chrome til Android, der introducerer en ny grænseflade til faneadministration. I stedet for det lodrette fanelayout sorteres fanerne nu i en gittervisning, hver gang du åbner et link. Hvis du ikke er fan af fanegrupper, kan du nemt skifte tilbage til det gamle lodrette layout.

Hvordan grupperer jeg faner i Chrome på IPAD?

For at oprette en fanegruppe for første gang skal du blot højreklikke på en fane og oprette den gruppe. Derfra kan en lille cirkel åbne en menu for at justere navnet og farven på den gruppe. Du kan oprette så mange grupper, som du vil. Hvis du bruger Google Chrome på Windows eller Mac, opdateres til version 85.0.

Hvordan administrerer jeg faner i Chrome?

Google introducerede for nylig en ny funktion kaldet Tab Groups, der gør det nemmere at administrere forskellige bundter af faner i Chrome. Prøv at højreklikke på en fane, og vælg Tilføj fane til ny gruppe - fanen får en farvet prik, og du kan give den et navn og ændre dens farve ved at højreklikke på prikken.

Hvordan skifter jeg mellem faner i Chrome?

Tastaturgenvejen Ctrl + Shift + Tab giver dig mulighed for at ændre faner fra højre til venstre i Chrome.

Microsoft slutter support til Internet Explorer
I dag annoncerer vi, at Microsoft 365 apps og tjenester ikke længere understøtter Internet Explorer 11 (IE 11) på dette tidspunkt næste år. Fra 30. no...
Google Chrome 90 er frigivet
Google frigav Chrome 90 Stable til offentligheden den 14. april 2021. Den nye version af Chrome er tilgængelig til alle understøttede operativsystemer...
Kør Chrome Stable, Beta og Dev side om side på Windows
Hvordan kører jeg flere versioner af Chrome?Kan du have 2 Google-krom?Hvad er Chrome Beta og Dev?Kan jeg downloade en ældre version af Google Chrome?H...