Stum

aktivere lydafbrydelse på fanen

aktivere lydafbrydelse på fanen

Føj en lydløs knap til Chrome-fanerne

  1. Trin 1: Indtast chrome: // flags / # enable-tab-audio-muting i omnifeltet.
  2. Trin 2: Den indstilling, du skal aktivere, fremhæves. Klik på Enable under Enable-fanen Audio muting UI control.
  3. Trin 3: Genstart din Chrome-browser.

  1. Hvordan dæmper jeg en fane i Chrome uden at slå lyden fra?
  2. Hvordan slår du lyden til og fra for en fane?
  3. Hvad gør udvidelsen med lydløs fane?
  4. Kan jeg bare slå lyden fra af en fane?
  5. Hvordan dæmper jeg zoomlyden?
  6. Hvilken funktionstast er lydløs?
  7. Hvordan slår jeg fra for en fane på YouTube?
  8. Hvordan dæmper jeg mikrofonen på mit tastatur?
  9. Hvordan bruger jeg meet mute-udvidelsen?
  10. Hvordan dæmper jeg en fane i Google?

Hvordan dæmper jeg en fane i Chrome uden at slå lyden fra?

Heldigvis er der en let løsning. Indtast udvidelsen Tab Mute. Mute-fanen fungerer på samme måde som Chromes indbyggede 'Mute site' -funktion, med den eneste undtagelse, at den dæmper faner - ikke sites. På denne måde kan du have YouTube åbent i to separate faner, men kun have en lydløs.

Hvordan slår du lyden til og fra for en fane?

For at ignorere en browserfane i Google Chrome skal du højreklikke på den og vælge “Mute Site.”Dette vil slå alle faner fra siden fra i fremtiden. For at fjerne dem fra dem skal du højreklikke på en af ​​sidens faner og klikke på “Unmute SIte.”

Hvad gør udvidelsen med lydløs fane?

Fanen Mute er en udvidelse, der hjælper dig med hurtigt at slå alle faner fra med kun en knap (klik). Værktøjslinjeknappen fungerer som en ON | OFF-knap, når der trykkes på den, ændres ikonet i overensstemmelse hermed (farve og form).

Kan jeg bare slå en fane fra?

Højreklik bare på din aktuelle fane, og klik på Dæmp andre faner. Du kan også klikke på højttalerikonet for at slå baggrundsfaner fra eller højreklikke på en fane og vælge Lyd fra. Opera viser et lille lydniveaueikon for faner, der afspiller lyd, og derefter skifter det til et højttalerikon, når du holder musen over en fane.

Hvordan dæmper jeg zoomlyden?

Deaktivering af video eller lyd som standard

  1. For at slå video eller lyd fra som standard, når du deltager i et møde, skal du åbne dine zoomindstillinger. ...
  2. For at deaktivere din mikrofon, når du deltager i et møde, skal du klikke på Lyd og vælge Altid slå mikrofon fra, når du deltager i mødet.

Hvilken funktionstast er lydløs?

Ved at trykke på "CTRL + SHIFT + M" aktiveres genvejen "Mute Volume" og din systemvolumen dæmpes. Ved at trykke på "CTRL + SHIFT + U" aktiveres genvejstasten "Unmute Volume" og lyden for din systemvolumen.

Hvordan slår jeg fra for en fane på YouTube?

På denne måde kan du have YouTube åbent i to separate faner, men kun have en lydløs. Alt hvad du skal gøre er at installere udvidelsen og klikke på ikonet 'Mute-fane' til højre for URL-linjen. Derefter vises et ikon for 'lydløs' på den fane, du har dæmpet. For at slå lyden til fra fanen skal du blot klikke på ikonet igen.

Hvordan dæmper jeg mikrofonen på mit tastatur?

For at konfigurere genvejen til at slå mikrofonen fra / fra, skal du højreklikke på appens ikon i systembakken og vælge 'Setup genvej'. Et lille vindue åbnes. Klik inde i den, og tryk på den eller de nøgler, du vil bruge til at slå mikrofonen til / fra.

Hvordan bruger jeg meet mute-udvidelsen?

Installer udvidelsen, åbn Google Meet i din Chrome-browser, og tryk derefter på ikonet for puslespil i øverste højre hjørne. Vælg udvidelsen, og vælg dine muligheder. Hvis du vælger indstillingen Auto-Mute, slås alle automatisk fra.

Hvordan dæmper jeg en fane i Google?

Alt hvad du skal gøre er at højreklikke på fanen og vælge at slå hjemmesiden fra. Stadig vil dette slå ALLE Google Meet-sessioner fra, ikke kun den. For at "slå lyden fra" en enkelt session kan du vælge en anden højttaler i indstillingerne.

Sådan får du adgang til den gamle PlayStation Store for at gennemse, downloade og købe spil og DLC
Hvordan får jeg adgang til min PlayStation-downloadliste?Når du køber et spil fra PlayStation Store, hvor går det hen?Hvordan installerer jeg DLC ​​på...
Kan ikke oprette forbindelse til internettet? Prøv komplet internetreparationsværktøj til Windows-pc
Hvordan løser du en computer, der ikke opretter forbindelse til internettet?Er komplet internetreparation sikker?Hvorfor opretter min pc ikke forbinde...
Gratis Startup Manager-software til Windows 10
Gratis Startup Manager-software til Windows 10Microsoft Autoruns.WinPatrol.CCleaner.MSConfig Oprydningsværktøj.Opstart Sentinel.Hurtig opstart.HiBit S...